Κοζάνη: Δύο εργάτες νεκροί σε ατμοηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ
Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες, σε υψόμετρο 108 μέτρων
Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα, αυτή τη φορά με θύματα δύο τεχνίτες, σημειώθηκε στη χώρα. Οι δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες σε υψόμετρο 108 μέτρων στο πύργο ψύξης της μονάδας.
Αγνωστοι παραμένουν ο λόγος και οι συνθήκες της πτώσης των δυο εργαζόμενων. Σημειώνεται πως ο πύργος ψύξης έχει υψόμετρο 108 μετρα. Από το ύψος αυτό κρεμιούνται, με ειδικά άγκιστρα, συρματόσχοινα με καλάθια μέσα βρίσκονται όταν εκτελούν εργασίες τα τεχνικά συνεργεία.
Πάντως ο διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ Βασίλης Τσίγκας δήλωσε πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι διαθέτουν εμπειρία και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την εκτέλεση του έργου.
Σύμφωνα με το KozaniMedia, από περιοχή της Φλώρινας κατάγεται ο ένας νεκρός εργαζόμενος. Πρόκειται για άντρα περίπου 45 ετών, ενώ σοκάρουν οι εικόνες που αντικρίζουν εργαζόμενοι και πληρώματα του ΕΚΑΒ με τον έτερο εργαζόμενο, ο οποίος αιρωρείται νεκρός στα συρματόσχοινα, με την επιχείρηση ανάσυρσής του να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος εργαζόμενος είναι 42 ετών, πιθανότατα αλλοδαπός (Βούλγαρος).
Ολες οι Ειδήσεις
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
- Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 1-1: H Ένωση κόλλησε στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα AKTOR πληρώνοντας λάθη και αστοχία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Επέστρεψε στην «παληά του γειτονιά» – Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια – Συγκίνηση και τραγούδια στο τελευταίο αντίο
- Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη μύελλα» με ανατροπή πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League
- Πλατεία Βικτωρίας: Καταγγελία για την άγρια επίθεση που δέχτηκε 80χρονη γυναίκα με την κόρη της στο δρόμο – Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook