Κοζάνη: Δύο εργάτες νεκροί σε ατμοηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ
Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες, σε υψόμετρο 108 μέτρων
Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα, αυτή τη φορά με θύματα δύο τεχνίτες, σημειώθηκε στη χώρα. Οι δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες σε υψόμετρο 108 μέτρων στο πύργο ψύξης της μονάδας.
Αγνωστοι παραμένουν ο λόγος και οι συνθήκες της πτώσης των δυο εργαζόμενων. Σημειώνεται πως ο πύργος ψύξης έχει υψόμετρο 108 μετρα. Από το ύψος αυτό κρεμιούνται, με ειδικά άγκιστρα, συρματόσχοινα με καλάθια μέσα βρίσκονται όταν εκτελούν εργασίες τα τεχνικά συνεργεία.
Πάντως ο διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ Βασίλης Τσίγκας δήλωσε πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι διαθέτουν εμπειρία και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την εκτέλεση του έργου.
Σύμφωνα με το KozaniMedia, από περιοχή της Φλώρινας κατάγεται ο ένας νεκρός εργαζόμενος. Πρόκειται για άντρα περίπου 45 ετών, ενώ σοκάρουν οι εικόνες που αντικρίζουν εργαζόμενοι και πληρώματα του ΕΚΑΒ με τον έτερο εργαζόμενο, ο οποίος αιρωρείται νεκρός στα συρματόσχοινα, με την επιχείρηση ανάσυρσής του να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος εργαζόμενος είναι 42 ετών, πιθανότατα αλλοδαπός (Βούλγαρος).
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση θρίλερ με λυτρωτή τον Ραστόντερ!
- Άδωνις Γεωργιάδης μετά το θόρυβο για τα «έξυπνα γυαλιά: «Ναι είναι Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και μυστική ή παράνομη εγγραφή με αυτά, δεν γίνεται»
- ΠΑΟΚ – Ντινάμο Κιέβου 2-0: Σόου Κωνσταντέλια στην Τούμπα και πανηγυρική πρόκριση στα προκριματικά του Europa League
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο
- Μάχη με τις φλόγες σε Πάρο και Άνδρο – Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι – Μηνύματα του 112 για επιφυλακή ή εκκένωση περιοχών
- Μπλε ώρες: Το συγκλονιστικό trailer της σειράς στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η Πάολα στο τραγούδι των τίτλων
- Οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ροζ μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα σε beach bar της Μυκόνου
- Η Κέλλυ Κελεκίδου παρουσιάζει το νέο «Γλύκα Γλύκα» με το πιο «γλυκό» και «νόστιμο» βιντεοκλίπ που έχετε δει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook