Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες, σε υψόμετρο 108 μέτρων

Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα, αυτή τη φορά με θύματα δύο τεχνίτες, σημειώθηκε στη χώρα. Οι δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν έπεσαν στο έδαφος από το καλάθι στο οποίο ήταν ανεβασμένοι και εκτελούσαν εργασίες σε υψόμετρο 108 μέτρων στο πύργο ψύξης της μονάδας.

Αγνωστοι παραμένουν ο λόγος και οι συνθήκες της πτώσης των δυο εργαζόμενων. Σημειώνεται πως ο πύργος ψύξης έχει υψόμετρο 108 μετρα. Από το ύψος αυτό κρεμιούνται, με ειδικά άγκιστρα, συρματόσχοινα με καλάθια μέσα βρίσκονται όταν εκτελούν εργασίες τα τεχνικά συνεργεία.

Πάντως ο διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ Βασίλης Τσίγκας δήλωσε πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι διαθέτουν εμπειρία και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την εκτέλεση του έργου.

Σύμφωνα με το KozaniMedia, από περιοχή της Φλώρινας κατάγεται ο ένας νεκρός εργαζόμενος. Πρόκειται για άντρα περίπου 45 ετών, ενώ σοκάρουν οι εικόνες που αντικρίζουν εργαζόμενοι και πληρώματα του ΕΚΑΒ με τον έτερο εργαζόμενο, ο οποίος αιρωρείται νεκρός στα συρματόσχοινα, με την επιχείρηση ανάσυρσής του να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος εργαζόμενος είναι 42 ετών, πιθανότατα αλλοδαπός (Βούλγαρος).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook