Απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφηkαν για άλλη μια νύχτα σε πλατείες της Αθήνας με πρώτη καλύτερη την πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης.

Μετά τα αστυνομικά μέτρα φρούρησης στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι τα πάρτι μετακινήθηκαν σε άλλα σημεία και μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε σε Κυψέλη, Εξάρχεια Κολωνάκι και Ψυρρή.

Παρασκευή και Σάββατο δεκάδες ήταν αυτοί που έλαβαν μέρος σε κορωνοπάρτι στην πλατεία της με πάνω από 1000 άτομα και μουσική.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι διοργανωτές για να εμποδίσουν επέμβαση της αστυνομίας είχαν παρατάξει και αυτοκίνητα εν είδη αποκλεισμού σε παρακείμενους από την πλατεία δρόμους.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη ήταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τα Εξάρχεια και το Παγκράτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η εκτίμηση είναι ότι τα άτομα ήταν αποφασισμένα για σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις αν γινόταν επέμβαση. Γι αυτό το λόγο οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε επιχείρηση για να μην επαναληφθούν επεισόδια αντίστοιχα με αυτά της Νέας Σμύρνης.

Στο μεταξύ οι συγκεντρωμένοι στα κορωνοπάρτι μετά το τέλος αφήνουν τόνους σκουπιδιών και ο δήμος Αθηναίων με συνεργεία έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα καθαρισμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook