Μια νεαρή γυναίκα, 27χρόνων κατήγγειλε ότι πέρασε μια πραγματική φρίκη σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη από έναν 40χρονο, ο οποίος την έδεσε και την βίασε μπροστά σε άλλα τέσσερα άτομα.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά ο δράστης μετά το βιασμό της την κλείδωσε στο μπάνιο, της κούρεψε ένα μέρος των μαλλιών της στο κεφάλι και της έκλεψε το κινητό της και προσωπικά έγγραφα.

Η γυναίκα κάποια στιγμή κατάφερε να αποδράσει από το διαμέρισμα-κολαστήριο και πήγε κατ ευθείαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας τον άνδρα που φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν ο αλλοδαπός την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας φέρεται ότι την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων την βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένη στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος των μαλλιών της στο κεφάλι.

Αμέσως μετά την καταγγελία αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που τους υπέδειξε η 27χρονη και συνέλαβαν τον 40χρονο, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook