Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: 32χρονη πέντε μέρες με διαλυμένο σπλήνα – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
«Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, είχε έναν σπλήνα σχεδόν διαλυμένο και όντως άντεξε τόσες μέρες»
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων 32χρονη γυναίκα, η οποία ενεπλάκη μαζί με τον σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο μέσο Κρήτης Creta24 η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, Ευδοκία Πάνου, είναι πολύ νωρίς για να σχολιαστεί η κατάσταση της υγείας της 32χρονης.
«Την έχουμε ήδη δύο 24ωρα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι, στον θώρακα, στην κοιλιά και στα οστά. Από τον νέο απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε σήμερα, φάνηκε ότι παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε η κα. Πάνου.
Σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι άντεξε τέσσερις με πέντε ημέρες, λίγα μέτρα μακριά από τον νεκρό σύζυγό της, η κα. Πάνου δήλωσε ότι «ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, είχε έναν σπλήνα σχεδόν διαλυμένο και όντως άντεξε τόσες μέρες».
Τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα υπάρξει μια πιο βέβαιη εικόνα, σχετικά με την πορεία της υγείας της 32χρονης, ωστόσο όπως επεσήμανε η κα. Πάνου, θα πρέπει να ξυπνήσει από την καταστολή, για να διαπιστωθούν τα τραύματα του εγκεφάλου της.
Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, του 42χρονου Νάθαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, η αιτία θανάτου του 42χρονου προήλθε από κακώσεις ήπατος και κοιλίας, οι οποίες οδήγησαν σε εσωτερική αιμορραγία.
«Η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που προηγήθηκαν. Το ατύχημα το προσδιορίζουμε, κατά προσέγγιση, στις 12 – 13 Απριλίου, ενώ αναφορικά με την ώρα θανάτου, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Υπολογίζεται όμως ότι έφυγε από την ζωή 2 με 3 ώρες μετά το ατύχημα», ανέφερε ο κ. Μπελιβάνης.
Από το Creta24
Ολες οι Ειδήσεις
- Πολάκης: «Φληναφήματα χωρίς βάση τα περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»
- Ο Ακύλας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision: «Ελπίζω να σας έκανα περήφανους» (εικόνες&βίντεο)
- Περικλής Κονδυλάτος κατά του Akyla: Δε γίνεται ο ελληνικός λαός να διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη
- Dara: Όταν συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν μαζί το «Bangaranga» – Δείτε το βίντεο
- Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027- Mόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία της ΝΔ περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 (βίντεο)
- Eurovision 2026: Ποια είναι η Dara που θριάμβευσε με το «Bangaranga» – Οι πρώτες δηλώσεις της και η ελληνική συμμετοχή στη νίκη της Βουλγαρίας (εικόνες&βίντεο)
- Αλέξης Τσίπρας: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά» – Νέα ανάρτηση –γρίφος
- Στα δικαστήρια κατά της ανέγερσης του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook