Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας 25χρονης εγκύου.

Στον κατηγορούμενο απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, υποχθεούται να εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κι επίσης του απαγορεύθηκε οποιαδήποτσυναναστροφή με την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της απολογίας του ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία. «Ήταν μια άτυχη στιγμή», φέρεται να είπε και υποστήριξε πως ούτε πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ούτε ο ίδιος γνώριζε πως η κοπέλα ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Είπε, ακόμα πως το υγρό που έριξε στο πρόσωπο της 25χρονης ήταν αμμωνία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 25χρονος, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια όπως έγινε γνωστό, είχε κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Όπως είπε στους αστυνομικούς το θύμα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook