Για πρώτη φορά σε αστυνομικό κλοιό η πλατεία των κορωνοπάρτι (εικόνες και video)
Μέτρα σε όλες τις πλατείες φαίνεται να παίρνουν οι αρχές για τα κορωνοπάρτι.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από όλες τις υπηρεσίες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα συγκέντρωσης πολιτών.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη βδομάδα, από την πλατεία Βαρνάβα.
Αυτό που θέλει να εκπέμψει η αστυνομία είναι ότι ξαναγίνονται έλεγχοι και πως πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μέχρι την ολική απελευθέρωση.
Σε δυο βδομάδες από σήμερα, ανοίγει άλλωστε η εστίαση.
Στον εισαγγελέα ο DJ
Στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις καλείται, στο μεταξύ, ο 55χρονος DJ των κορωνοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο στην Κυψέλη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Ο 55χρονος καλείται ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς έπειτα από έρευνα φέρεται να είναι ο διοργανωτής των συγκεκριμένων συγκεντρώσεων.
Την εντολή για να ληφθούν οι εξηγήσεις έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ο 55χρονος θα εξεταστεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τα αστυνομικά μέτρα φρούρησης στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι τα πάρτι μετακινήθηκαν σε άλλα σημεία και μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε σε Κυψέλη, Εξάρχεια Κολωνάκι και Ψυρρή.
Παρασκευή και Σάββατο δεκάδες ήταν αυτοί που έλαβαν μέρος σε κορωνοπάρτι στην πλατεία της με πάνω από 1000 άτομα και μουσική.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι διοργανωτές για να εμποδίσουν επέμβαση της αστυνομίας είχαν παρατάξει και αυτοκίνητα εν είδη αποκλεισμού σε παρακείμενους από την πλατεία δρόμους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Βίκυ Μανώλη στο μεγαλύτερο event του κόσμου: Η VIP εμπειρία της στη Formula 1 του Μόντε Κάρλο
- Χαλκιδική: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης του λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη – Πολυετείς καθείρξεις και στους άλλους 3 κατηγορούμενους αλλά δεν μπαίνουν φυλακή(βίντεο)
- Τραγωδία στο ΠΑΓΝΗ: Κακουργηματική δίωξη στον παππού για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους!
- Αίγιο: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία της 54χρονης και του γιου της
- Δρυμιώτης: «Τρελό αυτό που συνέβη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπαν παραδίδουμε το κόμμα στον Τσίπρα και εκείνος τους είπε «δεν σας θέλω» (βίντεο)
- Χαλκιδική: Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι
- «Η γη της ελιάς»: Ο Αντώνης και η Μαρουσώ ετοιμάζονται να διαφύγουν στη Βραζιλία ενώ η Αστυνομία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τη Χριστιάνα
- Μητσοτάκης: Νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook