Συγκλονιστική μαρτυρία στην υπόθεση Βαλυράκη – «Ίσως είχαμε σώσει και τον άνθρωπο»
Το άγνωστο παρασκήνιο της μαρτυρίας, η οποία δρομολογεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαρυλάκη, παρουσίασε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.
Ο εν λόγω μάρτυρας, ο πρώτος που εμφανίστηκε, είχε δει τι συνέβη στη θάλασσα της Ερέτριας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τις δυσκολίες που συναντά από τότε που αποφάσισε να μιλήσει, καθώς και για την ηθική δικαίωση μετά την εμφάνιση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα.
«Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε αυτή την κοινωνία, ειδικά με το μαγαζί. Κάθε μέρα ακούω ότι τα έχω πάρει από την οικογένεια Βαλυράκη για να πω όσα είπα. Είμαι τόσα χρόνια στην Ερέτρια, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, είμαστε οικογενειάρχες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τώρα τελευταία τι περνάω. Με την εμφάνιση και του δεύτερου μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή σας, ίσως να βρεθεί τώρα ο δράστης. Εγώ τότε έφυγα πριν δω την κατάληξη της λογομαχίας. Αν είχα δει όλο το σκηνικό, όπως και ο δεύτερος μάρτυρας δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Ίσως είχαμε σώσει και τον άνθρωπο», ανέφερε.
Ο μάρτυρας αυτός, ο οποίος ζει στην περιοχή, μιλώντας τότε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε υποστηρίξει: «Άκουσα μία λογομαχία, είδα το καΐκι με δυνατές τις μηχανές, να προκαλεί έντονο κυματισμό και έφερε δύο φορές σβούρα γύρω από το φουσκωτό. Κατέθεσα τα πάντα στο Λιμενικό».
Στην προηγούμενη εκπομπή είχε μιλήσει ο άνθρωπος που, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είδε την δολοφονική επίθεση στον Σήφη Βαλυράκη. Ο μάρτυρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής και κατέθεσε με λεπτομέρειες όλα όσα είδε. Αναφέρει ότι στο Λιμενικό της περιοχής του δεν ανέφερε ποτέ κάτι, γιατί δεν ένιωθε ασφαλής.
Όπως είπε, «ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχόταν. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: “Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», ανέφερε σοκαρισμένος ο μάρτυρας.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook