Ο μαθητής από λύκειο του Βόλου, αγνόησε τον πατέρα του αρνητή των self test και πήγε κανονικά στο σχολείο του.

Ο μαθητής  σε λύκειο του Βόλου, έδωσε ένα γερό μάθημα στον πατέρα του που είναι αρνητής των self test, αφού πήγε μόνος του στο φαρμακείο, πήρε το self test, το έκανε , το δήλωσε στην πλατφόρμα , τύπωσε το σχετικό έγγραφο με την υπεύθυνη δήλωσε και κρατώντας την στα χέρια πήγε στο σχολείο του.

Βέβαια ο μαθητής έχει συμπληρώσει τα 18 οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για να κάνει μόνος το τεστ.
Το περιστατικό συνέβη στο Βόλο σε προαύλιο Λυκείου.

Μπροστά στα μάτια συμμαθητών του, αλλά και καθηγητών του, ο μαθητής έδωσε το αποτέλεσμα του self test για να μπει για μάθημα, μολονότι ο πατέρας του αντιδρούσε κρατώντας έγγραφο από δικηγόρο για άρνηση υποβολής του γιου του τεστ. «Εσύ δώσε ό,τι θες, εγώ μπαίνω για μάθημα», είπε ο μαθητής προς τον αρνητή πατέρα του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε λύκειο της πόλης και κατέδειξε τις «διαμάχες» που υπάρχουν ακόμη και ανάμεσα στα μέλη της ίδιας οικογένειας από αρνητές και μη των self tests.
Ο πατέρας του είχε αντίθετη άποψη. Εμφανίστηκαν μαζί στο σχολείο, με τον γονέα να θέλει να καταθέσει έγγραφο στο σχολείο άρνησης υποβολής του παιδιού του σε τεστ επικαλούμενος ατομικές ελευθερίες, όμως ο μαθητής αντιστάθηκε και μπήκε στο μάθημα.

Εκπαιδευτικοί προσέγγισαν τον γονέα για να του εξηγήσουν ότι τα self tests γίνονται για την προστασία της υγείας όλων. Αν τελικώς κατέθεσε το έγγραφο ή όχι δεν έγινε γνωστό, το ζήτημα είναι ωστόσο ότι ο μαθητής μπόρεσε να παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook