12χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από προπονητή ελληνορωμαϊκής πάλης – Τι λένε οι γονείς
Το ανακάλυψε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού...
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική βία στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά προπονητής 47 ετών καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για αποπλάνηση 12χρονης πριν από 4 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει στη φυλακή.
Όπως λέει μιλώντας στην ΕΡΤ η συνήγορος της οικογένειας, «η μητέρα προσπάθησε να σώσει το παιδί της, αυτός δεν το έκανε και ακολούθησε η καταγγελία».
Μετά από γυναικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε το έγκλημα και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.
Οι γονείς μέσω επιστολής που έστειλαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ περιγράφουν την αποπλάνηση της κόρης τους, τονίζοντας:
«Ο προπονητής της εκμεταλλεύτηκε τον παιδικό της ενθουσιασμό και μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σεξουαλική πράξη. 12 ετών ήταν ακόμα παιδί, δεν είχε την ωριμότητα να αποφασίσει τι είναι ωφέλιμο γι’ αυτήν. Αυτή η διαστροφή με την δικαιολογία «τα ήθελε, η ανήλικη» πρέπει να ξεριζωθεί από την ελληνική κοινωνία».
Η δικηγόρος της οικογένειας επισημαίνει ότι παράγοντες της ομοσπονδίας είχαν ενημερωθεί από τον τότε υπεύθυνο διαιτησίας για τη συμπεριφορά του προπονητή από το 2012 και δεν τον είχαν απομακρύνει.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σκάφος της Frontex βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Γιάννης Παναγόπουλος: «Θα παρουσιάσω στοιχεία για αυτή τη στημένη υπόθεση τις επόμενες μέρες», είπε μετά τις κατηγορίες της Αρχής για το Ξέπλυμα για απόκρυψη 3,2 εκατομμυρίων ευρώ
- «MarkosbyNight»: Πρωτιά στην τηλεθέαση για την πρεμιέρα της παράστασης «Notis Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», το Σάββατο 14 Μαρτίου
- Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00
- «EQ»: Καλεσμένος ο Πασχάλης, απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- Αγγελική Ηλιάδη: «Ο Μπάμπης Λαζαρίδης με κακοποιούσε άσχημα, φοβόμουν για το παιδί μου και την οικογένεια μου» (βίντεο)
- Ιουλία Καλλιμάνη: Στιγμές συγκίνησης και αποθέωσης, όταν υποδέχτηκε on stage την Ελεονώρα και τον Γιάννη Ζουγανέλη (εικόνες +βίντεο)
- Γιώτα Βοζίκη-Έλενα Στρατή- Νικολέτα Τσομπανίδου: «Απλά» η διασκέδαση στην Τρούμπα τις Τρίτες θα είναι γένους θηλυκού (εικόνες)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook