Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας

Νέα εξέλιξη στο τροχαίο στην Γαύδο που στοίχισε την ζωή στην 28χρονη Κορίνα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έκανε ο 40χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος, έδειξαν πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας του θύματος Φίλιππου Σκαμπαρδώνη, ο άνδρας είχε κάνει χρήση ουσιών, γεγονός που είχε μειώσει την οδηγική του ικανότητα.
Παράλληλα,τόνισε πως καταρρίπτονται όλοι οι ισχυρισμοί του οδηγού.
Ο συνήγορος της οικογένειας υποστήριξε ότι δεν θα ήταν δυνατό να αναρριχηθεί στον γκρεμό μετά την πτώση του οχήματος, αναλογιζόμενος και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ίδιοι οι πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για το δυστύχημα που δημοσίευσε το zarpanews.gr, οι αστυνομικοί δοκίμασαν στην πράξη την εκδοχή που υποστηρίζει ο 40χρονος οδηγός που επιβίωσε της πτώσης.

Η δοκιμή των αστυνομικών φαίνεται να καταρρίπτει τον ισχυρισμό του 40χρονου πως λύθηκε το χειρόφρενο και έτσι κατέληξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Αυτό τόνισε και σήμερα ο κ. Σκαμπαρδώνης.
Ο ίδιος είχε σημειώσει χθες πως το θύμα δεν είχε ερωτική σχέση με τον οδηγό, παρά τα όσα λέγονται.

«Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με τον στενό, φιλικό κύκλο της άτυχης κοπέλας, δεν ήταν ζευγάρι με τον οδηγό του αυτοκινήτου» ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: zarpanews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook