Βύρωνας: Πέταξε πετρέλαιο σε παιδιά από το μπαλκόνι της – Στο νοσοκομείο τα δύο κορίτσια
Συνελήφθη η γυναίκα - Αντιμέτωπη με δίωξη για σωματικές βλάβες.
Στην σύλληψη μιας 37χρονης γυναίκας προέβησαν οι Αρχές ασφαλείας στον Βύρωνα, καθώς κατηγορείται πως πέταξε από το μπαλόνι της πετρέλαιο σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα πέταξε το πετρέλαιο τραυματίζοντας δύο ανήλικες -13 και 14 ετών- που μεταφέρθηκαν στο Παίδων με κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο, επειδή την ενοχλούσαν.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, που εντόπισε την ύποπτη, που ισχυρίστηκε πως είχε αφήσει το πετρέλαιο στο μπαλκόνι και το έριξε, πιθανότατα, η γάτα της.
Μετά από σχετική έρευνα αποδείχθηκε πως η γυναίκα δεν είχε κατοικίδιο και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της.
Πλέον είναι αντιμέτωπη με δίωξη για σωματικές βλάβες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραμπ: «Οι επιθέσεις στο Ιράν θα θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, θα εκδικηθούμε για τους θανάτους των Αμερικανών στρατιωτών
- Παναθηναϊκός – Αρης 3-1: Φουλ για τετράδα με Ταμπόρδα και Τεττέη!
- ΠΑΟΚ – Αστέρας Aktor 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Χατσίδη και Ζίβκοβιτς
- Νόμος – σοκ στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν επιτρέπουν στους άνδρες να χτυπούν τις γυναίκες τους, εφόσον δεν σπάνε κόκαλα ή δεν αφήνουν ανοιχτές πληγές.
- Ψήφος εμπιστοσύνης στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ
- Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Με buzzer beater Ρέλβας η Ένωση γλίτωσε το σοκ Πανθεσσαλικό
- Πάνος Ρούτσι για Μαρία Καρυστιανού: «Εγώ της έλεγα, την παρακαλούσα να κάτσει να μιλήσει. Και εκείνη δεν ήθελε, ήθελε να φύγει» – Όλο το παρασκήνιο (βίντεο)
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 1-2: «Διπλό» στις Σέρρες για τον Θρύλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook