Για την επίθεση με πετρέλαιο που δέχθηκαν δύο ανήλικα κορίτσια, 13 και 14 ετών, στο Βύρωνα από μια 37χρονη γυναίκα μίλησε ο πατέρας του ενός από τα θύματα. Οι δύο ανήλικες πέρασαν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο και φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

«Τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενε την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι», ανέφερε ο πατέρας ενός εκ των ανήλικων κοριτσιών σε δήλωσή του στο Πρώτο Θέμα. Όπως πρόσθεσε «ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως», σε ένα κεντρικό, όπως το χαρακτήρισε, σημείο.

Ο πατέρας δήλωσε ακόμα πως η 37χρονη δράστιδα υποστήριξε ότι τον τενεκέ με το πετρέλαιο έριξαν κατά λάθος οι γάτες της, ωστόσο «αυτή η εκδοχή δεν ευσταθεί, καθώς το έψαξαν ήδη οι αστυνομικοί», αναφερόμενος στην πληροφορία πως η αστυνομία έπειτα από έρευνα διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν έχει κατοικίδια. Μετά τη διαπίστωση αυτή, μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της.

«Όλο το βράδυ την είχαν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και τα παιδιά μας στο νοσοκομείο με εγκαύματα», αναφέρει περαιτέρω ο πατέρας και συμπληρώνει ότι «τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο».

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα πέταξε το πετρέλαιο τραυματίζοντας τις δύο ανήλικες, επειδή την ενοχλούσαν. Τα δύο παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων με κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που εντόπισε την ύποπτη, η οποία ισχυρίστηκε πως είχε αφήσει το πετρέλαιο στο μπαλκόνι και το έριξε, πιθανότατα, η γάτα της. Μετά τη σχετική έρευνα αποδείχθηκε πως η γυναίκα δεν είχε κατοικίδιο και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της.

Η 37χρονη είναι αντιμέτωπη με δίωξη για σωματικές βλάβες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook