Τη δολοφονία ενός δικηγόρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τραύμα στο κεφάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Τροιζηνία, ερευνούν οι αρχές.

Ένας δικηγόρος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Τροιζηνία. Ο 58χρονος άνδρας βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

Πρόκειται για Αθηναίο δικηγόρο τον οποίο βρήκε αργά το απόγευμα της Κυριακής νεκρό ένας φίλος του, στου οποίου τις κλήσεις δεν απαντούσε το θύμα.

Η υπόθεση φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρή, καθώς επί τόπου έχει σπεύσει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Παράλληλα, οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, με το οποίο θα διαπιστωθούν η αιτία και οι συνθήκες του θανάτου του 58χρονου.

Το θύμα, πέραν του τραύματος που φέρει στο κεφάλι, έχει και ένα σπασμένο πλευρό, κάτι που πιθανώς προκλήθηκε απο την πτώση του.

Ο 58χρονος βρέθηκε στο σπίτι του στον πρώτο όροφο διόροφης οικίας, ενώ στο ισόγειο ζει η μητέρα του που πάσχει από άνοια.

Σημειώνεται πως το σπίτι δεν είχε παραβιασθεί, κάτι που πιθανώς σημαίνει πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος με τον 58χρονο να του έχει ανοίξει ο ίδιος την πόρτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις