Εμβολιάστηκε με AstraZeneca η Δόμνα Μιχαηλίδου
«Το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο» ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας
Με το εμβόλιο της Astrazeneca εμβολιάστηκε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η κ. Μιχαηλίδου, που είναι το νεαρότερο μέλος της κυβέρνησης, ήταν και η πρώτη που εμβολιάστηκε στην ηλικιακή ομάδα 30-39, καθώς έλαβε το ενημερωτικό SMS χθες το βράδυ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η κ. Μιχαηλίδου ανυπομονούσε να έρθει η σειρά της, τόσο γιατί, όπως είναι γνωστό, επισκέπτεται συχνά Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και δομές που διαμένουν παιδιά, αλλά και για να μπορεί χωρίς φόβο να συναντήσει τους οικείους της που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Η υφυπουργός είναι διαχρονικά υπέρμαχος του εμβολιασμού και έχει στο παρελθόν συγγράψει ακαδημαϊκά δημοσιεύματα αναφορικά με τη σημασία των εμβολίων στη δημόσια υγεία».
Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε: «Το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιστήμονες που συνεργάστηκαν και με πρωτόγνωρη ταχύτητα ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, προκειμένου να λάβουμε έγκαιρα ασφαλή εμβόλια κατά της Covid-19. Έχω, όμως, ευγνωμοσύνη και στο υγειονομικό προσωπικό, που έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να προασπίσει τη δημόσια υγεία, αλλά και να προσφέρει σε κάθε πολίτη το καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα έκανα την πρώτη δόση και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν με όποιο εμβόλιο είναι διαθέσιμο, ώστε να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία και σύντομα να αγκαλιαστούμε ξανά!».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
- ΚΕΔΕ: Κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας
- Θεσσαλονίκη: 55χρονη κατηγορείται ότι βίαζε τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
- Μιχάλης Κατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ο νόμος ισχύει για όλους
- «Άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής – Ανοίγει ο διάλογος με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία
- Ελένη Φουρέϊρα: Διήμερη «απόδραση» στην Κωνσταντινούπολη – Φωτογραφίες
- Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη χιονισμένη Νέα Υόρκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook