Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται διόδια, σταθμοί και λιμάνια και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί για όσους θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Παρά την απαγόρευση των μετακινήσεων πολλοί ήταν εκείνοι που μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και αποφάσισαν Πάσχα στο χωριό.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στα διόδια της Ελευσίνας, με τους ελέγχους να είναι αυστηροί λόγω των μέτρων που ισχύουν για τις απαγορεύσεις μετακινήσεων.

Η Μεγάλη Πέμπτη πάντα ήταν η μέρα της μαζικής απόδρασης για το Πάσχα. Γι αυτό και οι αστυνομικοί βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες επιφυλακή και δίνουν την εντολή σε όσους δεν έχουν τους προβλεπόμενους λόγους μετακίνησης εκτός Αττικής, να κάνουν επιστροφή και να γυρίσουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από τις 6 το πρωί από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Κόρινθο, περίπου από 13.000 οχήματα και έχουν γίνει περισσότερες από 200 αναστροφές σε οδηγούς που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ χρειάστηκε 1,5 ώρα για να διανύσει 4 χιλιόμετρα έως τα διόδια της Ελευσίνας. Προκειμένου να αποφορτιστεί η κατάσταση έχουν δοθεί στην κυκλοφορία πέντε λωρίδες έναντι τριών που ήταν ανοιχτές τις προηγούμενες ημέρες.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν και στα διόδια των Αφιδνών με τους αστυνομικούς να ελέγχουν ένα- ένα τα οχήματα και τους επιβάτες.

Οι σαρωτικοί έλεγχοι γίνονται και από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων αλλά και από επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Καθώς παρατηρήθηκε ότι αρκετοί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα, επιστρατεύθηκαν οι επιθεωρητές που

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook