Τη Δευτέρα μετά το Πάσχα η κηδεία της 30χρονης εγκύου που πέθανε ξαφνικά στο σπίτι της στην Αιτωλοακαρνανία.

Την άτυχη έγκυο, βρήκε νεκρή στο σπίτι ο σύζυγος της που  έχει αναρτήσει   σπαρακτικά  μηνύματα  στο Facebook.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο θάνατος της 30χρονης εγκύου, που ήταν στον έκτο μήνα της κύησης,  αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή, ενώ ο σύζυγός της την αποχαιρέτησε με το εξής συγκλονιστικό μήνυμα: «Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί».

Η άτυχη νεαρή γυναίκα «έφυγε», σύμφωνα με το agriniopress, από μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας), χωρίς να προλάβει να κάνει κανείς τίποτα για να αποτρέψει το μοιραίο.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος και σε ένα ακόμη μήνυμα του:

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

To χωριό της άτυχης εγκύου , η Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος αλλά οι κάτοικοι έχουν και μεγάλη οργή καθώς υπάρχουν έντονα παράπονα για τη λειτουργία του Κέντρο Υγείας Κατούνας, που μένει ανοιχτό μόνο οκτώ ώρες την ημέρα.

«Μετά τις 2 το μεσημέρι απλά περιμένουμε να πεθάνουμε . Ντροπή και στην 6η ΥΠΕ που δεν επισκέφθηκε ούτε μια φορά το κέντρο υγείας Κατουνας και που ποτέ δεν μετέφερε το δίκαιο αίτημα μας στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook η Αφροδίτης Μπουμπούλη, πολιτεύτρια της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ παρόμοιο σχόλιο είχε κάνει και ένας από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook