Εντολές του διαβόλου τα εμβόλιο, τα τεστ και οι μάσκες είπε ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής στο κήρυγμα του.

Κήρυγμα έκανε ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής μέσα στην εκκλησία μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής και έξαλλος ξέσπασε κατά των μέτρων, εκδηλώνοντας με απαράδεκτο τρόπο την αντίθεση του στα εμβόλια, στα τεστ και στις μάσκες.

«Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος», είπε χαρακτηριστικά και μετά την αρχική αμηχανία και τη σιωπή μεταξύ των πιστών κάποιοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε λόγο και αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο λέγοντας: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος».

Όπως είπε: «Ο διάβολος αυτό λέει. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, όποιος δεν κάνει τα τεστ, όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, γιατί διάβολος είναι αυτός, αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, τα παιδιά του να πάνε σχολείο».

Στη συνέχεια «φούντωσε», όπως είπε χαρακτηριστικά, και είπε: «Είναι δυνατόν να μην μπορούν να έρχονται εδώ οι άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη και να μπορούν οι τουρίστες να πάνε όπου θέλουν; Φασισμός είναι αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο ο κορωνοϊός να μην βγαίνει στις 9 αλλά να βγαίνει στις 12; Ε, όχι δα!».

Δεν σταμάτησε όμως έκεί τα έβαλε και με τους πολιτικούς: Όπως είπε έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον Μητσοτάκη θα τον έπνιγε και τον… Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και όλους, ακούγεται να λέει, όπως ότι όλα αυτά είναι φασισμός.

Στις 00:00 πραγματοποιήθηκε η Ανάσταση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ιερέας αναφέρει πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook