Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 22χρονος που φέρεται να ακολούθησε, έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, μία κοπέλα από τον σταθμό τραμ της Νέας Σμύρνης μέχρι το σπίτι της.

Ο 22χρονος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και εργάζεται σε καφέ – μπαρ της Νέας Σμύρνης.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον 22χρονο επιδειξία, που συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία νεαρής γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη για σεξουαλική παρενόχληση. Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Σημειώνεται πως ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας από την είσοδο της πολυκατοικίας της, όπου φαίνεται καθαρά να την ακολουθεί ο 22χρονος.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του τα ρούχα από το βίντεο και έτσι μαζί με τα αποτυπώματα, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.

Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Τα θύματα αυτών των περιστατικών τον έχουν αναγνωρίσει… Πρόκειται για μια 23χρονη Κινέζα, μια 21χρονη και μια ακόμη 27χρονη.

Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω. Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Ο δικηγόρος του νεαρού, σημείωσε πως ο 22χρονος αρνείται κάθε κατηγορία και πως ακόμα και να αποδειχθεί το αδίκημα, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook