Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή - Τι δήλωσε ο ίδιος

Δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο το αίτημα του 22χρονου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Μάλιστα, ο ίδιος απευθυνόμενος προς το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου παραπέμφθηκε, ανέφερε τα εξής: “Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου”.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του 22χρονου, η οποία στην προσπάθεια της να εισακουστεί το αίτημα του κατηγορούμενου για απελευθέρωση έως την απολογία δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής» κατέθεσε και πρόσθεσε:

«Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook