Ποια δεδομένα της υπόθεσης εξετάζουν οι αστυνομικοί

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, μέχρι την δίκη του η οποία προορίζεται για τις 14 Μαϊου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι μάρτυρες της υπόθεσης.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να εξετάζουν και νέες καταγγελίες που βαραίνουν τον 22χρονο, μετά από την εμφάνιση στην δημοσιότητα αντίστοιχων περιστατικών από νεαρές γυναίκες στο παρελθόν.

Συνολικά οι γυναίκες που έχουν κάνει καταγγελίες εις βάρος του φέρεται να είναι οκτώ, ενώ σήμερα αναμένεται να δικαστεί για τις τέσσερις εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ελέγξουν πέρα από τις μαρτυρίες και τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό και τον φορητό υπολογιστή του.

Σοκάρει νέα καταγγελία

Σύμφωνα με το MEGA μια 22χρονη σήμερα κοπέλα έχει καταγγείλει τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης για απόπειρα βιασμού. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατέβασε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Η κοπέλα αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις