Η συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης που τη βίαζε ο πατέρας της επί 5 χρόνια (video)
Μια 17χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.
Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι περιγραφές της νεαρής κοπέλας που σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε την βίαζε επί 5 χρόνια, ο ίδιος της ο πατέρας.
Σύμφωνα με το Live News, η 17χρονη σήμερα κοπέλα, από την Κόρινθο, υπέμενε στωϊκά το μαρτύριό της και όπως είπε στους αστυνομικούς κανείς από την οικογένειά της δεν γνώριζε τίποτα… Οι περιγραφές της για τα όσα τραυματικά βίωσε, συγκλονίζουν. Η νεαρή γυναίκα, περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως ο 45χρονος πατέρας της την οδηγούσε με τη βία σε δωμάτιο του σπιτιού και τη βίαζε συστηματικά από τα 12 της χρόνια.
Όλα αυτά τα πέντε χρόνια κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα” είπε μεταξύ άλλων η 17χρονη
Σοκαρισμένη η μητέρα της την πήρε αμέσως από χέρι και πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, όπου κατήγγειλαν τον πατέρα της.
«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διαταραχθεί η τ οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο» είπε το νεαρό κορίτσι.
Από την πλευρά του ο πατέρας της κοπέλας, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή, ότι η ερωτική πράξη που συνέβη μεταξύ τους στα 16 της χρόνια, όπως υποστήριξε ήταν συναινετική.
«Μια φορά μόνο συνέβη ερωτική πράξη με τη κόρη μου πέρυσι τον Φεβρουάριο. Ήμουν μεθυσμένος. Αρνούμαι όλες τις άλλες κατηγορίες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook