Η ληστεία ήταν το κίνητρο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του στραγγαλισμού της νεαρής κοπέλας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη βρέθηκε νεκρή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, ενώ ο 33χρονος σύζυγός της ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα. Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας της άτυχης γυναίκας κατέθεσε στις Αρχές πως περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας που διέμεναν, τον έδεσαν σε καρέκλα και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν.

Την 20χρονη τη μετέφεραν ή τη βρήκαν οι δράστες στη σοφίτα, όπου ήταν η κούνια με το παιδί. Πιθανότατα την πίεσαν να τους πει πού υπάρχουν χρήματα απειλώντας την με τη ζωή του παιδιού της.

Συνολικά βρήκαν 10.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο.

.Ο σύζυγος που ήταν δεμένος, όπως αναφέρει κατάφερε να κινηθεί και ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γείτονες φαίνεται μέχρι στιγμής πως δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από τα όσα τραγικά συνέβησαν ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ η γυναίκα που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών είναι Βρετανίδα φοιτήτρια.

Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο.

Την περιοχή απέκλεισαν αστυνομικοί και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για την διενέργεια έρευνας τόσο στην οικία όσο και σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής και μαρτυρίες κατοίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook