Η 22χρονη κοπέλα που έκανε μήνυση στον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης αποκαλύπτει τι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι όταν ένα βράδυ την ακολούθησε...

Όλα έγιναν τη νύχτα της 6ης Αυγούστου:

«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος… Γυρνούσα το σπίτι μου, ήταν 12.30 η ώρα, εντάξει τις ξέρουμε τις κινήσεις του, είναι άλλες πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει. Πλησίαζε 15αύγουστος, έτυχε να είναι σε ένα στενό, με είδε που πήγαινα σπίτι μου, με ακολούθησε από πίσω, εγώ δεν τον είχα καταλάβει και δυστυχώς, όταν με πρόλαβε, όταν άνοιξα την πόρτα δεν πρόλαβα να την κλείσω και μου επιτέθηκε. Όλα αυτά φαίνονται καθαρά στο βίντεο» λέει και συνεχίζει:

«Στο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να μου κατεβάσει το σορτσάκι, μετά γυρνάω, τον κοιτάω, γιατί κι εγώ κάτι αισθάνθηκα από πίσω μου, με κοιτάει, με σπρώχνει μέσα στην πολυκατοικία, παλέψαμε, τον σπρώχνω εγώ έξω, αυτός με είχε πιάσει από τον λαιμό, με παίρνει μαζί του. Εγώ ήθελα με τα νύχια μου… στα μάτια του, μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον πονέσω και να με αφήσει. Φαίνεται ότι του ρίχνω κάτι στο πρόσωπο, του πήρα και τη μάσκα. Μάλλον τον πόνεσα και έκανε πίσω, του πήρα και τη μάσκα, αυτός λογικά αιφνιδιάστηκε… Κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα, κι εγώ πρόλαβα και μπήκα στην είσοδο και έκλεισα την πόρτα. Τρέχοντας ανέβηκα πάνω, φώναζα, ούρλιαζα να βγουν γιατί είχα αφήσει τα κλειδιά… Οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει. Ευτυχώς με άκουσαν… Εγώ κράτησα τη μάσκα του και την παρέδωσα από την πρώτη στιγμή».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο από την εκπομπή T-live:

Ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του η οποία προορίζεται για τις 14 Μαϊου.

Συνολικά οι γυναίκες που έχουν κάνει καταγγελίες εις βάρος του φέρεται να είναι οκτώ.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ελέγξουν πέρα από τις μαρτυρίες και τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό και τον φορητό υπολογιστή του.

Η σύλληψη του ήρθε μετά το βίντεο που ανήρτησε το πιο πρόσφατο θύμα του στο ίντερνετ, στο οποίο φαίνεται η νεαρή γυναίκα να πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέσα, στο πλάνο εμφανίζεται ο 22χρονος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook