Στο μικροσκόπιο των αρχών και βίντεο

Αποτροπιασμό και θλίψη προκάλεσε η χθεσινή είδηση της δολοφονίας 20χρονης στα Γλυκά Νερά στο σπίτι της, μπροστά στα έντρομα μάτια του συζύγου της και του μωρού τους.

Οι δράστες φαίνεται πως από καιρό παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο σπίτι, γνωρίζοντας για το χρηματικό ποσό που θα έβρισκαν.Η οικογένεια είχε προχωρήσει πρόσφατα στην αγορά οικοπέδου και το ποσό των 15.000 ευρώ -που άρπαξαν οι δράστες- φαίνεται πως προοριζόταν για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βάσει του δρομολογίου του πιλότου, ώστε να διαπιστωθεί αν τον ακολούθησε κάποιος.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρωθεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στα Γλυκά Νερά, όπου έγινε η φρικιαστική δολοφονία, ενώ στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ήδη τα ρούχα του ζευγαριού, καθώς και το δείγμα DNA που συλλέχθηκε από τα νύχια της αδικοχαμένης 20χρονης.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται έξω από το μεζονέτα, στην οποία γράφεται το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα σοκαριστικά είναι  όσα είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 20χρονης. Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας είδε τρία άτομα με κουκούλες. «Οι δύο ήταν ψηλοί και ο ένας κοντός. Ο κοντός άρπαξε τη γυναίκα μου και την έδεσε πισθάγκωνα με μια μπλούζα. Εμένα μου έδεσαν χέρια και πόδια με σχοινιά με φίμωσαν με ταινία και με έβαλαν στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι».

«Τους άκουσα να μιλάνε σπαστά ελληνικά. Παρέμειναν στο σπίτι περίπου μία ώρα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου Είδα τη γυναίκα μου αναίσθητη και δεν ήξερα αν ήταν ζωντανή. Το μωρό μας έκλαιγε. Κατάφερα να φτάσω μέχρι το κινητό και να πάρω την Αστυνομία», συμπλήρωσε ο 32χρονος.

Σημειώνεται ότι χθες, οι δράστες επικηρύχθηκαν από του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με 300.000 ευρώ.

Το χρονικό της φρίκης

Το έγκλημα φρίκης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, γύρω στις 04:00 με τους δράστες να εισβάλλουν στη μονοκατοικία της οικογένειας του 32χρονου πιλότου ελικοπτέρων από ένα παράθυρο του υπογείου.

Οι δράστες έμειναν περίπου μια ώρα στο σημείο και εκτιμάται οτι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή dna που θα αξιοποιηθούν από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικά στο σημείο που έπνιξαν και κρέμασαν το σκύλο και στο σχοινί, τη μονωτική ταινία και τα ρούχα που χρησιμοποίησαν για να δέσουν και να φιμώσουν τον 32χρονο και τη σύζυγο του εκτιμούν οι ερευνητές ότι θα βρουν τη λεπτομέρεια που θα ανοίξει τον δρόμο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις απο γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook