Εκτενή ρεπορτάζ για το ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας μια νεαρής γυναίκας στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές μπροστά στα μάτια του μωρού της.

Διεθνή πρακτορεία, τηλεοπτικά δίκτυα και μεγάλα ξένα site και εφημερίδες φιλοξενούν ρεπορτάζ για την άγρια δολοφονία της 20χρονης κατά τη διάρκεια εισβολής ληστών στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η 20χρονη έχασε τη ζωή της με ασφυκτικό τρόπο κατά την εισβολή των ληστών και δημοσιεύουν φωτογραφίες του ζευγαριού.

Το πρακτορείο Reuters έχει τίτλο στο ρεπορτάζ που μετέδωσε σε όλο τον κόσμο «Η δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο μωρό της σοκάρει την Ελλάδα».

«Μητέρα δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της στην Ελλάδα από διαρρήκτες που έδεσαν σύζυγο, σκότωσαν σκύλο» αναφέρει η New York Post.

Τον ίδιο τίτλο έχει και το ρεπορτάζ του Fox News που αναφέρει αναλυτικές πληροφορίες για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

«Νεαρή Βρετανίδα δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στο κοριτσάκι της» είναι ο τίτλος της The Telegraph. «Βασάνισαν την 20χρονη μητέρα μέχρι θανάτου μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της σε μια απίστευτης βαρβαρότητας ληστεία στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της Daily Mirror.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook