Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 20χρονης Καρολίνας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο δολοφόνος της νεαρής, φαίνεται να της έκλεισε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας και φράζοντας το στόμα και τη μύτη της. Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχουν αμυδρά σημάδια αντίστασης…

Οι δράστες προχώρησαν στο έγκλημα παρά το γεγονός πως ο άνδρας του σπιτιού δεν αντιστάθηκε και τους είπε από την αρχή πού βρίσκονταν τα χρήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η αστυνομία, οι εγκληματίες έμειναν πολλή ώρα στο σπίτι, πάλεψαν με το θύμα, δεν υπολόγισαν ότι άφησαν πίσω τους στοιχεία και έψαξαν με μανία για να βρουν τα λεφτά. «Οι δύο ήταν ψηλοί και ο ένας κοντός. Ο κοντός άρπαξε τη γυναίκα μου και την έδεσε πισθάγκωνα με μια μπλούζα. Εμένα μου έδεσαν χέρια και πόδια με σχοινιά με φίμωσαν με ταινία και με έβαλαν στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι. Τους άκουσα να μιλάνε σπαστά ελληνικά. Παρέμειναν στο σπίτι περίπου μία ώρα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου. Είδα τη γυναίκα μου αναίσθητη και δεν ήξερα αν ήταν ζωντανή. Το μωρό μας έκλαιγε. Κατάφερα να φτάσω μέχρι το κινητό και να πάρω την Αστυνομία» είπε ο 32χρονος στην κατάθεσή του.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές, μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια.

Οι έρευνες συνεχίζονται και η συνδρομή της τεχνολογίας αναμένεται να είναι πολύτιμη. Οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν να βρουν το DNA των δραστών, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στα χνάρια τους.

Οι δράστες φαίνεται πως από καιρό παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο σπίτι, γνωρίζοντας για το χρηματικό ποσό που θα έβρισκαν. Η οικογένεια είχε προχωρήσει πρόσφατα στην αγορά οικοπέδου και το ποσό των 15.000 ευρώ -που άρπαξαν οι δράστες- φαίνεται πως προοριζόταν για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας.

Θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βάσει του δρομολογίου του πιλότου, ώστε να διαπιστωθεί αν τον ακολούθησε κάποιος.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρωθεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης βρισκόταν έξω από το μεζονέτα.

Οι δράστες επικηρύχθηκαν από του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με 300.000 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook