Στον εισαγγελέα ανηλίκων , οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψη του τρείς ανήλικοι, μέλη συμμορίας, που το περασμένο Σάββατο λήστεψαν 2 ανήλικους στην Αργυρούπολη και τραυμάτισαν τον έναν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών και 16χρονος Έλληνας, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία. Επιπλέον, ο 16χρονος αλλοδαπός κατηγορείται και για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην Αργυρούπολη, ομάδα 30 περίπου ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα, αρχικά σε ανήλικο και με τη χρήση βίας,  τον τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλον ανήλικο από τον οποίο έκλεψαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook