Δύο συμβολισμούς καταγράφουν οι αστυνομικοί πίσω από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη γυναίκα.

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, είπε ότι ο θάνατος της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά έγινε με ένα βασανιστικό τρόπο.

Ο κ. Λέων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 διευκρίνισε ότι «ο ασφυκτικός θάνατος είναι ένας αργός βασανιστικός θάνατος, ο οποίος προϋποθέτει την άμεση επαφή του δράστη ουσιαστικά με το θύμα».

«Η σκηνή του εγκλήματος μπορεί να μας δώσει μια σειρά πληροφοριών, και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά πέραν της βαρβαρότητας του έχει να μας δώσει πολλά στοιχεία», επισήμανε.

Και συνέχισε για το άγριο έγκλημα που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο:

«Θανατώθηκε μια νέα κοπέλα με ένα βασανιστικό τρόπο γιατί ο ασφυκτικός θάνατος είναι ένας αργός βασανιστικός θάνατος, ο οποίος  προϋποθέτει την άμεση επαφή του δράστη ουσιαστικά με το θύμα».

«Εδώ υπάρχουν δυο συμβολισμοί, οι οποίοι θα πρέπει να εκτιμηθούν και να μελετηθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Το πρώτο είναι αφέθηκε το παιδί πάνω στην νεκρή μητέρα από τους δράστες και το δεύτερο θανατώθηκε ο σκύλος και μετά κρεμάστηκε», είπε.

Επίσης  εκτίμησε ότι : «Είναι ένα βίαιο έγκλημα, απλά με τον τρόπο τον οποίο έγινε είναι πολύ πιθανόν να έχουν αφήσει αρκετό γενετικό υλικό ικανό για να μας οδηγήσει στην ταυτοποίηση τους».

Αναφέρθηκε όμως και στα λάθη των δραστών ο κ. Λέων λέγοντας: «Παράλληλα με το φόνο διέπραξαν ένα εγκληματολογικό λάθος, με την έννοια ότι επέλεξαν τρόπο ο οποίος από την στιγμή που προϋποθέτει στενή επαφή, δηλαδή αρκετό γενετικό υλικό το οποίο θα μας βοηθήσει να ταυτοποιήσουμε τους δράστες». «Οι δράστες δεν ήταν σε πλήρη συνείδηση για να καταλάβουν τι έκαναν, ίσως να είχαν κάνει και χρήση ουσιών», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook