Σαν άγριο θηρίο πάλεψε η Καρολάιν , η 20χρονη γυναίκα στα Γλυκά Νερά που οι αδίστακτοι κακοποιοί στραγγάλισαν μπροστά στο μωρό της.

Ο σύζυγος της Καρολάϊν , ήταν δεμένος χειροπόδαρα με σκοινιά,  ενώ οι ληστές του είχαν φράξει μύτη και στόμα με μονωτική ταινία.

Από την  έλλειψη οξυγόνου, είχε λιποθυμικά επεισόδια αλλά συνερχόταν και μπορούσε να ακούσει και να δεί τα όσα βασανιστικά βίωσε η αγαπημένη του σύζυγος.

Ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν πιλότος ελικοπτέρων  στο επάγγελμα είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή δίνει λεπτομέρειες για την μοιραία και άγρια εισβολή στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Έχει δώσει πολύτιμες πληροφορίες, καθώς όπως αποκαλύπτουμε είναι αυτός που έχει δώσει περιγραφή και των τριών αδίστακτων ληστών.

Όπως έχει πεί στην κατάθεση του ο ένας από τους τρείς ληστές, που ήταν και ο πιο  κοντός, ήταν αυτός που στραγγγάλισε με τα χέρια του την Καρολάϊν.

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε σαν ύαινα για το παιδί της, φώναζε και γρατζούνιζε τον κοντό βασανιστή της. Από την απελπισμένη προσπάθεια της προκύπτουν δύο πολύτιμα στοιχεία:

Το πρώτο είναι ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει ίχνη γενετικού υλικού  (DNA) κάτω από τα νύχια της.

Από τη μάχη που έδωσε η άτυχη γυναίκα με το βασανιστή της , κάποια στιγμή υποχώρησε από το πρόσωπο του η μάσκα που φορούσε. Εκείνη την στιγμη , όπως κατέθεσε ο σύζυγος που είχε τις αισθήσεις του και έβλεπε με την άκρη του ματιού του , κατάφερε και διέκρινε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δολοφόνου και περιέγραψε με απόλυτες λεπτομέρειες τα μάτια του και τα μαλλιά του, δίνοντας έτσι σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς για  τον εντοπισμό των δραστών.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ήταν οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ.

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι των Γλυκών Νερών , κινήθηκαν Δυτικά και όχι μέσω της Αττικής Οδού διότι γνώριζαν ότι οι κινήσεις θα καταγράφονταν από τις κάμερες ασφαλείας.

Πεποίθηση των αστυνομικών  είναι ότι οι συγκεκριμένοι δράστες του άγριου εγκλήματος είναι σεσημασμένοι και ότι έχουν εκτίσει ποινές σε ελληνικές φυλακές.

Από τα στοιχεία της Αστυνομίας προκύπτει επίσης ότι δρούν περί τις 50 συμμορίες που απαρτίζονται από 1200 κακοποιούς , οι οποίοι κάνουν περί τις 300 επιδρομές – ληστείες με λεία 20 εκατομμύρια ευρώ.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook