Σε άπταιστα ελληνικά ο κοντός δολοφόνος της Καρολάϊν είπε στους συνεργούς του «Κάντε τη να σωπάσει»
Το προφίλ των αδίστακτων ληστών σκιαγράφησε μέσα από τις καταθέσεις του ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά.
Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν άκουσε τον πιο κοντό από τους κακοποιούς , που έδινε και τις εντολές να λέει σε έναν από τους συνεργούς του «κάντε την να σταματήσει … να σωπάσει..»
Η 20χρονη Καρολάιν φώναζε και πάλευε για τη ζωή τη δική της και της κορούλας της, γεγονός που εξαγρίωσε τους ληστές.
Όπως καταθέτει ο σύζυγος της, που ήταν δεμένος πισθάγκωνα, ο πιο κοντός από τους 3 δράστες, ήταν ο άνθρωπος που έδινε τις εντολές σε άπταιστα ελληνικά.
Αυτός ήταν τελικά και ο δολοφόνος της νεαρής γυναίκας, που της έκλεισε με τα χέρια του, το στόμα και την μύτη, μέχρι που η Καρολάιν άφησε την τελευταία της πνοή με έναν αργό βασανιστικό θάνατο από ασφυξία, όπως είπε ο ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews οι αστυνομικοί , με βάση τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, άνοιξαν παλαιότερους φακέλους τους και εντόπισαν τέσσερις ληστείες, όπου στις περιγραφές για τους ληστές περιλαμβάνεται και ένας μικρόσωμος άνδρας που δίνει εντολές στους συνεργούς του και έχει το προφίλ του αρχηγού.
Οι παρόμοιες ληστείες που έχουν μπεί στο μικροσκόπιο των ερευνών, είχαν γίνει στις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Παιανίας και Καλυβίων.
Από την Ασφάλεια Αττικής αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση μας είπαν ότι τα στοιχεία για την υπόθεση είναι πολλά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στη Σίβηρη Χαλκιδικής: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί – Απεγκλωβισμοί μέσω θαλάσσης – Φόβοι για αναζωπυρώσεις (βίντεο)
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 18 ετών και μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπό του – «Καλωσήρθες στην ενηλικίωση»
- Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική: Καίγονται σπίτια , εκκενώθηκαν Σίβηρη και Φούρκα (βίντεο)
- Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου που έκανε επικίνδυνη προσπέραση σε τυφλό σημείο στη Λίμνη Πλαστήρα και λίγο έλειψε να συγκρουστεί με μοτοσικλετιστή
- Στον αέρα το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
- Αθηνά Οικονομάκου: Τα παιδιά της, η ψυχοθεραπεία και το «σύνδρομο του καλού κοριτσιού»
- Πάρος: Σφραγίστηκε η πισίνα όπου πνίγηκε ο 4χρονος – Λειτουργούσε χωρίς άδεια από το 2023
- Ζόζεφιν: Ποζάρει με μπικίνι στα Μάταλα και κάνει «επανεκκίνηση της ενέργειάς της» – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook