Το προφίλ των αδίστακτων ληστών σκιαγράφησε μέσα από τις καταθέσεις του ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν άκουσε τον πιο κοντό από τους κακοποιούς , που έδινε και τις εντολές να λέει σε έναν από τους συνεργούς του  «κάντε την να σταματήσει … να σωπάσει..»

Η 20χρονη Καρολάιν φώναζε και πάλευε για τη ζωή τη δική της και της κορούλας της, γεγονός που εξαγρίωσε τους ληστές.

Όπως καταθέτει ο σύζυγος της, που ήταν δεμένος πισθάγκωνα, ο πιο κοντός από τους 3 δράστες, ήταν ο άνθρωπος που έδινε τις εντολές σε άπταιστα ελληνικά.

Αυτός ήταν τελικά και ο δολοφόνος της νεαρής γυναίκας, που της έκλεισε με τα χέρια του,  το στόμα και την μύτη, μέχρι που η Καρολάιν άφησε την τελευταία της πνοή με έναν αργό βασανιστικό θάνατο από ασφυξία, όπως είπε ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews οι αστυνομικοί , με βάση τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, άνοιξαν παλαιότερους φακέλους τους και εντόπισαν τέσσερις ληστείες, όπου στις περιγραφές για τους ληστές περιλαμβάνεται και ένας μικρόσωμος άνδρας που δίνει εντολές στους συνεργούς του και έχει το προφίλ του αρχηγού.

Οι παρόμοιες ληστείες που έχουν μπεί στο μικροσκόπιο των ερευνών, είχαν γίνει στις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Παιανίας και Καλυβίων.

Από την Ασφάλεια Αττικής αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση μας είπαν ότι τα στοιχεία για την υπόθεση είναι πολλά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook