Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του Στάθη Άνθη, ο οποίος είναι νεκρός, μετά από εξέταση DNA στην σορό που είχε βρεθεί στο Ντέβον της Αγγλίας.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη χώρα, όταν ο Στάθης Άνθης, είχε εξαφανιστεί στην Αγγλία και είχε κινητοποιηθεί η οικογένεια του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και οι ελληνικές και βρετανικές αστυνομικές αρχές.

Μετά τις σημερινές θλιβερές εξελίξεις εξέδωσε ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, στην οποία αναφέρει: «Η αναζήτηση του Ευστάθιου Άνθη, 33 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα 18 Μαΐου 2021 ταυτοποιήθηκε η σoρός του ενήλικου ατόμου.

Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη συνεργασία το φορέα Missing People του Ηνωμένου Βασιλείου και την αστυνομία της Κορνουάλλης.
Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη εξαφάνιση πραγματοποιήθηκε η άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του Ευστάθιου Άνθη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook