Αρνείται κάθε εμπλοκή ο ίδιος

Στον 36χρονο Γεωργιανό που συνελήφθη από τις Αρχές στα σύνορα του Έβρου καθώς προσπαθούσε να φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο είναι στραμμένα τα βλέμματα των αρχών.

Ο ίδιος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, διατηρώντας στάση αδιαφορίας.

Ο 36χρονος φέρεται να εμπλέκεται με ληστεία έναντι ηλικιωμένου στο Πικέρμι όπου βρέθηκε το DNA του, όμως, κατά την απολογία του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και σε αυτή την υπόθεση, όπως μεταφέρει το Mega.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, δεν αποκλείεται ο άνδρας να μην συμμετείχε στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, αλλά να έχει πληροφορίες, ή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για το συγκεκριμένο έγκλημα.
Και μόνο το γεγονός που αρνείται την εμπλοκή του στη ληστεία στο Πικέρμι, παρά την αποδεδειγμένη παρουσία του στον χώρο, αποτελεί πηγή προβληματισμού για τις Αρχές.
Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές περιμένουν το επόμενο διάστημα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ενδεχομένως «δώσουν» κάποιο στοιχείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook