Οι απίστευτες καταγγελίες των κοριτσιών της ενόργανης γυμναστικής, παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης...

Οι καταθέσεις των 11 αθλητών και αθλητριών ενόργανης βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα. Μαρτυρίες και καταγγελίες που πραγματικά σοκάρουν… 40 προπονητές και προπονήτριες κατηγορούνται για συστηματικό εκφοβισμό και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Τα όσα αποκάλυψαν στο LIVE NEWS πρώην αθλήτριες είναι χαρακτηριστικά.

«Μας έβαζαν σε σπαγγάτο κι η προπονήτρια καθόταν πάνω μας. Ουρλιάζαμε και εκείνη έλεγε θα μετρήσω μέχρι το 50 θ’ αντέξετε;», λέει η Αναστασία Σταυρακάκη.

«Αναλόγως ποια ήταν η διάθεση του προπονητή. Μπορεί να τσαντιζόταν και για 200 γραμμάρια. Να σε βάζει να τρέχεις στο γήπεδο για 2 ώρες», λέει η Δήμητρα Καστρίτση.

«Με τραβούσαν από τα μαλλιά και με έκαναν 2 γύρες», λέει η Σοφία Δρέττα και συνεχίζει: «Μου χτυπούσε τους καρπούς και όταν έκανα κάποια άσκηση μπορεί να χτύπαγα με το κεφάλι κάτω».

«Δεν άντεχα άλλο αυτό το πράγμα δηλαδή αυτή τη ψυχολογική πίεση. Ήμουν στην εθνική ομάδα και ένιωθα ένα σκουπίδι», λέει η Ελευθερία Σόφρα, πρώην πρωταθλήτρια ενόργανης.

«Οι ζυγαριές ήταν ακριβείας λες και ήμασταν κομμάτια από κρέας. Κι επειδή είχα παχύνει μου είχε στραμπουλήξει το χέρι», λέει Αναστασία Σταυρακάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook