Τι ανέφερε στην κατάθεση της

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται πως στέκεται η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου, καθώς σε κατάθεση της στήριξε πλήρως τα λεγόμενα του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται, ότι τον κωμικό ηθοποιό βαραίνουν οι κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους είχαν ερωτική σχέση και τα κίνητρά της είναι εκδικητικά, ενώ το γνώριζε και η σύζυγός του.
Η τελευταία, σύμφωνα με τον Alpha, φέρεται να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση το αληθές των ισχυρισμών του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Είχαν ερωτική σχέση. Ήταν και οι δύο ερωτευμένοι και γι΄ αυτό είχαμε προβλήματα στον γάμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στις υπόλοιπες καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί και βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, η σύζυγός του στάθηκε επίσης στο πλευρό του.

Για το πιο σοβαρό περιστατικό, αυτό του βιασμού, που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο «ΉΒΗ», υποστήριξε ότι γνώριζε την ίδια από τη μητέρα της, την οποία ο ηθοποιός είχε βοηθήσει πολύ καθώς αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα με την προσωπική της ζωή.

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κύριος Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε και προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Όντως την προσέλαβε για την παράσταση σε ένα μικρό ρόλο για τρεις σεζόν και στη συνέχεια σε άλλη. Το 2007 η μητέρα της ζήτησε από τον Πέτρο να βοηθήσει την κόρη της να γίνει ηθοποιός επειδή είχε χάσει την εξεταστική περίοδο, όπως και έγινε με την εγγραφή της στη σχολή που δίδασκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη συμπεριφορά μάλιστα της καταγγέλλουσας υποστηρίζει ότι ήταν θρασύτατη και παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές στιγμές και συζητήσεις άλλων χωρίς λόγο, δημιουργώντας απορία και αμηχανία.
Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, δε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κυρίας Νίνου, έμπαινε απρόσκλητη στα καμαρίνια των ηθοποιών με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για τη μητέρα της.

Οι ηθοποιοί μάλιστα φέρονται να της είχαν εκφράσει παράπονα.

«Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει συνέχεια τηλέφωνα τον σύζυγό μου μέρα – νύχτα. Είχα καταλάβει ότι τον είχε ερωτευτεί. Για τη συνάντησή τους σε γραφείο εταιρείας παραγωγής στην Αθήνα, θέλω να σημειώσω ότι ο σύζυγός μου δεν είχε κλειδιά για αυτό το γραφείο. Μια ηθοποιός μού είχε πει ότι σε ένα τραπέζι μιας βάπτισης που είχε πάει ο σύζυγός μου με τον γιο μου, αυτή έκλαιγε στις τουαλέτες. Όταν τη ρώτησε τι είχε, εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου “Εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”», πρόσθεσε.

Για τους ισχυρισμούς, δε, της καταγγέλλουσας ότι ο Φιλιππίδης της πρότεινε να πάνε στο καμαρίνι του σε μια πρόβα, υποστήριξε ότι «και αυτό είναι ψευδές γιατί ο σύζυγος μου ως σκηνοθέτης της παράστασης δεν είχε καμαρίνι».

«Εξάλλου στις πρόβες υπάρχει πάντα πολύ κόσμος, ηθοποιοί, τεχνικοί, λοιποί συντελεστές της παράστασης, μουσική, ενδυματολόγος, σκηνογράφος, Άνθρωποι που στα διαλείμματα της πρόβας κινούνται σε όλο τον χώρο του θεάτρου και είναι αδύνατον να συνέβη αυτό που περιγράφει στην κατάθεση της, χωρίς να το αντιληφθεί κάποιος τρίτος. Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγείλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεση της, παραμένει στο χώρο και παρακολουθεί την πρόβα», συμπλήρωσε.

Ως ενδεικτικό μάλιστα του ότι λέει ψέματα, σύμφωνα με την κα Νίνου, είναι ότι στην κατάθεσή της αναφέρει πως ο σύζυγος της τη ζήτησε, μέσω της μητέρας της, να συνεργαστούν την επόμενη χρονιά σε θεατρική παράσταση, η οποία όμως είχε ανέβει το 2006 και τελείωσε το 2008, πριν δηλαδή από τον χρόνο που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε.

«Θέλω επίσης να αναφέρω ότι το 2011 που είχα πάει με το σύζυγό μου να δούμε μια παράσταση, όταν μπήκαμε στο φουαγιέ του θεάτρου είδα έκπληκτοι απέναντι μας να μας κοιτάζει έντονα η καταγγέλλουσα και πριν προλάβω να αντιληφθώ τι συνέβη, ήρθε με ορμή προς το μέρος μας και αφού μας παραμέρισε σπρώχνοντας με, με το χέρι της αγκάλιασε το σύζυγό μου, τον φίλησε, κάτι του είπε που δεν άκουσα και έφυγε αμέσως», συνέχισε.

Στη συνέχεια, αφού υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα πήγε αυτοβούλως και χωρίς να έχει προσκληθεί το 2008 στο θέατρο, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι επικοινώνησε μαζί της η βοηθός του συζύγου της καθώς «αποκλείεται να έψαχνε για ηθοποιό εκείνη την περίοδο αφού όλοι οι ρόλοι είχαν μοιραστεί και οι πρόβες είχαν προχωρήσει», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό το 2020.

«To 2020 η καταγγέλλουσα μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα επισκέφθηκε το θέατρο που έπαιζε ο Πέτρος και στο τέλος της παράστασης είπε ο Σπύρος στον Πέτρο, όταν έβγαιναν από το θέατρο “έλα να τη χαιρετήσεις” και ο Πέτρος του απάντησε “Όχι, όχι δεν θέλω”. Μετά από λίγο, ο σύζυγός μου πήρε το αυτοκίνητο για να φύγει, ξαφνικά αυτή εμφανίστηκε μπροστά μου και τον ρώτησε γιατί δεν της μιλάει. Ο σύζυγός μου δεν της απάντησε και έφυγε», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook