Κατά 98% πρόκειται για τυχαία εισβολή των ληστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Δέκα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και την εξέταση των μαρτύρων συλλέγοντας πληροφορίες που θα την οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Με βάση την κατάθεση του 32χρονου συζύγου της Καρολάϊν , η Αστυνομία έχει καταφέρει να φτιάξει το σκίτσο του δολοφόνου που έπνιξε την 20χρονη δίπλα στο 11 μηνών κοριτσάκι της.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ , ο 32χρονος σύζυγος, παρότι ήταν δεμένος και του είχαν κλείσει τα μάτια, τη  μύτη και το στόμα με μονωτική ταινία, κατάφερε να διακρίνει, από μια μικρή χαραμάδα της ταινίας,  τον έναν από τους τρείς κακοποιούς, τον πιο κοντό , που φέρεται να ήταν και ο αρχηγός της συμμορίας.

Αυτός ήταν σύμφωνα με το σύζυγο και ο άνθρωπος που στραγγάλισε την 20χρονη.

Ο 32χρονος πιλότος , έδωσε την περιγραφή και έτσι η αστυνομία , έχει στα χέρια της το σκίτσο του ενός εκ των κακοποιών.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη , σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο κύκλος των υπόπτων, από την αρχική  λίστα των 150 περιορίζεται στους 30.

Ένα ακόμη στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι ορφανά δείγματα    DNA που συνέλεξαν από τη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, όπου εκτυλίχτηκε η άγρια δολοφονία.

Τα δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν δεν ανήκουν στο ζευγάρι ούτε σε κάποιον του στενού οικογενειακού τους κύκλου, οπότε μένει να αξιοποιηθούν μαζί με άλλα στοιχεία και να ταυτοποιηθούν εν καιρώ.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι κατά 98% επρόκειτο για τυχαία εισβολή ληστών στο σπίτι των Γλυκών Νερών με δεδομένο εκ πείρας ότι οι κακοποιοί εισβάλουν σε σπίτια με ελλιπή μέτρα ασφαλείας, ενώ επιλέγουν να είναι μέσα οι ένοικοι για να ασκήσουν πιέσεις και να μεγαλώσουν τη λεία τους.

Μένει ένα 2% να υπήρχε  εσωτερική ή εξωτερική πληροφόρηση από άτομα που εγνώριζαν την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού καθώς και ότι ο σύζυγος είχε κάνει μια ανάληψη 100.000 ευρώ για να αγοράσει ένα οικόπεδο.

Επίσης στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπεί και τρία ύποπτα οχήματα που εντοπίστηκαν να κινούνται εκεί κοντά από κάμερες ασφαλείας άλλων γειτονικών κτιρίων και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο αν έχουν σχέση με τους δράστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook