Συγκλονιστική μαρτυρία από εθελοντή πυροσβέστη για τη μάχη με τις φλόγες στον Σχίνο Κορινθίας

Bίντεο- ντοκουμέντο από τη φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας είδε το φως της δημοσιότητας. Πυροσβέστες και πολίτες εγκλωβίστηκαν σε σημείο, όπου τους είχε περικυκλώσει η φωτιά.

Στον ασύρματο, ένας πυροσβέστης εξηγεί αναλυτικά στο Κέντρο Επιχειρήσεων τι συνέβη. «Μας έχει περικυκλώσει η φωτιά», εξηγεί, προσθέτοντας: «Έχουμε εγκλωβιστεί, έχουμε μπρος και πίσω φωτιά και έχω δέκα πολίτες μαζί μου».

Ευτυχώς, στη συνέχεια όλα πήγαν καλά, σύμφωνα με μαρτυρία εθελοντή.

Αναλυτικά, στην περιγραφή του βίντεο, εθελοντής πυροσβέστης αναφέρει:

«Ξαφνικά σε δευτερόλεπτα όλα γύρω κλείνουν οι καπνοί σε κάνουν να νιώθεις να πνίγεσαι. Στο σημείο βρίσκονται οχήματα με πολίτες και επικρατεί ένας πανικός. Οι ενέργειες μας με τα πληρώματα των οχημάτων στις δραματικές εκείνες στιγμές να σώσουμε τους πολίτες που στην κυριολεξία κάποιους τους κυνηγάμε να μην φύγουν από το σημείο. Με περίσσια ψυχραιμία ο Αττικαρχής δίνει πληροφορίες στο Συντονιστικό και αναφέρει ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη.

Το αποτέλεσμα για όλους μας ήταν ευτυχές. Η αλήθεια είναι ότι λίγο έλλειψε να συμβεί το κακό. Το βίντεο είναι καθαρά ένα μικρό απόσπασμα από την κατάσταση που βιώσαμε και αποθανάτισε συνάδελφος οδηγός μέσα από όχημα. Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που ανησύχησαν για την κατάσταση μας και με έχουν πνίξει στα τηλέφωνα καθώς και όλους εκείνους που δώσαμε ολοήμερη μάχη για να σώσουμε τους συνανθρώπους μας και τις περιουσίες τους υπερβάλλοντας εαυτό και δυνάμεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook