Έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την αγορά αμαξιδίου για τετραπληγικό παιδί, κάνουν αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αιτία η διάρρηξη που έκαναν άγνωστοι και αδίστακτοι κακοποιοί που διέρρηξαν την αποθήκη του σπιτιού μιας οικογένειας στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα πράγματα που έκλεψαν ήταν και το αναπηρικό αμαξίδιο του παιδιού που η οικογένεια του δεν μπορεί να αγοράσει.

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν πριν από 5 ημέρες την αποθήκη του σπιτιού της οικογένειάς του, στην οδό Αντιοχείας, στην Αθήνα και δεν δίστασαν να αφαιρέσουν το καρότσι του παιδιού, μεταξύ άλλων αντικειμένων.
Αρχικά οι δράστες, Γεωργιανής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας, όταν δεν τα κατάφεραν, διέρρηξαν την αποθήκη και αφαίρεσαν αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το καρότσι.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος, δεν έμειναν ασυγκίνητοι μπροστά στο ανθρώπινο δράμα και ξεκίνησαν έρανο για την αγορά νέου αμαξιδίου, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 1.500 ευρώ και φτάνει τις 2.300 ευρώ.

Πηγή: lawandorder.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook