Το μήνυμα της μετά την επίθεση στις επιχειρήσεις της

«Δεν φοβόμαστε» αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, μετά την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματά της στον Βύρωνα.

Αναλυτικά, όπως επισημαίνει, η μόνη της σκέψη που «κυριεύει» το μυαλό της «παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική» είναι πως «δεν φοβόμαστε».

«Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου : ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!! Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας!» γράφει συγκεκριμένα.

Έπειτα, ευχαριστεί τις αρμόδιες αρχές και «όλους εσάς» για τη στήριξη, ενώ το ευχαριστώ της λέει στον σύζυγό της που «στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ».

Τέλος, αναφέρει ότι η αποκατάσταση προχωράει και «δεν θα τους κάνουμε το χατίρι!!! Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται».

Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη…

Posted by Yiota PanaYiotopoulou on Sunday, May 23, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook