Τα τρία ανήλικα κορίτσια δεν άντεξαν τις πιέσεις του δασκάλου τους και μίλησαν στους γονείς τους.

Φριχτή υπόθεση παιδεραστίας στη νοτιοανατολική Αττική από δάσκαλο δημοτικού , παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών που παρενοχλούσε ερωτικά μέσω facebook και viber ανήλικες μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού.

Ο 48χρονος δάσκαλος έστελνε στα μικρά κορίτσια ερωτικά μηνύματα μέσω viber και άλλων μέσων στις μαθήτριές του που δεν είχαν καν συμπληρώσει τα 10 τους χρόνια.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μετά από τρεις καταγγελίες γονέων που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν την Παρασκευή στη σύλληψη του. Παράλληλα ερευνούν αν είχε παρενοχλήσει και άλλες ανήλικες μαθήτριες του.

Παράλληλα εξετάζουν εάν ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα στις μαθήτριες το τελευταίο χρονικό διάστημα που άνοιξαν τα σχολεία και ξεκίνησαν τα δια ζώσης μαθήματα ή ενώ βρίσκονταν ακόμα στο καθεστώς τηλεργασίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητας του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα τρία κοριτσάκια αποφάσισνα να μιλήσουν στους γονείς μη αντέχοντας άλλο την παρενόχληση και το «ερωτικό κυνήγι» του δασκάλου τους.

Μετά τις καταγγελίες των γονέων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στην άμεση σύλληψή του.

Από την έφοδο που πραγματοποίησαν στην οικία του στα νότια προάστια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, το τάμπλετ του δασκάλου καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό μεταφέρθηκε  στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς  για  να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι επαφές του και αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματά του.

Ο 48χρονος δάσκαλος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook