Ο 48χρονος δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριές του που δεν είχαν καν συμπληρώσει τα 10 τους χρόνια - Τι υποστήριξε στην απολογία του.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τρία κοριτσάκια αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς μη αντέχοντας άλλο την παρενόχληση και το «ερωτικό κυνήγι» του δασκάλου τους.

Από την έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του στα νότια προάστια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς για να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι επαφές του και αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματά του.

Σοκάρουν οι διάλογοι

Ανατριχίλα προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος: «Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», ήταν ένα από αυτά.

«Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι» απάντησε ένα κοριτσάκι…

«Αλήθεια λέω θα ήμασταν μαζί» φέρεται να επέμεινε αυτός.

Τι υποστήριξε ο ίδιος

Τα όσα υποστηρίζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι ακόμα πιο σοκαριστικά. «Τα κορίτσια ήταν αυτά που προσέγγισαν» φέρεται να είπε στις ανακριτικές Αρχές, συμπληρώνοντας πως «μια από τις μαθήτριες ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη». Ο 48χρονος είπε πως επεδίωκε «το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών».

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και εργάζονταν στο σχολείο για αρκετό χρονικό διάστημα. Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων και για προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και συρροή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook