Αντιδράσεις προκαλεί το ριάλιτι του MTV «Are you the one» που γυρίζεται στην Πάρο.

Τις τελευταίες μέρες ένα γερμανικής προέλευσης ριάλιτι φαίνεται να έχει αναστατώσει μέρος της τοπικής κοινωνίας της Πάρου, αφού φαίνεται ότι οι συμμετέχοντες κάνουν σεξ όπου βρουν, ενώ το περιεχόμενο του καταγγέλλεται ως ιδιαίτερα σεξιστικό! Δικηγόρος έχει καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Η Δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός στα πλαίσια εντολής συγκεκριμένου εντολέα της ανέλαβε την διεκπεραίωση μιας πρωτοφανούς υποθέσεως που εκτυλίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα κυκλαδίτικα νησιά μας και ειδικότερα την Πάρο.
Μια ελληνική εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας τα γυρίσματα στην Πάρο ενός ριάλιτι τελείως υποβαθμισμένου σεξιστικού περιεχομένου υπό του διακριτικού τίτλου “Αre you the one”.

Πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήσης γης ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας. Μπορείτε να ανατρέξετε και να αναζητήσετε το τελείως υποβαθμισμένο σεξιστικό ριάλιτι.

Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και γι’ αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο.

Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις.

Ταυτόχρονα η δικηγορική μας εταιρεία έχει κοινοποιήσει την ανωτέρω καταγγελία στον δήμαρχο Πάρου, στην πολεοδομία Δόμησης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην Γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, στην Γενική διεύθυνση δημόσιας υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον ΕΟΤ, στον διοικητή του ΑΤ Πάρου, στη διοικήτρια πυροσβεστική υπηρεσία Κυκλάδων, στην διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, στην υπηρεσία αρχαιοτήτων Κυκλάδων και στην υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Αττικής, ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων.

Ως είναι ευνόητο η μη ενεργοποίηση των ανωτέρω υπηρεσιών για τις ως άνω προδήλως παράνομες πράξεις θα επισύρει τις κατά νόμου κυρώσεις σε βάρος των υπευθύνων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook