45 σελίδες μηνύματα μέσα σε 4 ημέρες φέρεται να έστειλε στο παιδί ο εκπαιδευτικός, όπως κατήγγειλε ο πατέρας της

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε στην μαρτυρία του ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας, ο οποίος αποκάλυψε την υπόθεση του δασκάλου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο MEGA, ο ίδιος πληροφορήθηκε από το παιδί την προσέγγιση του δασκάλου.

«Γίναμε ομάδα όπως λέει και η μικρή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας. «Μου είπε την Κυριακή και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένη, ότι της είπε ο δάσκαλος την Τρίτη να μην κάνουν γυμναστική, αλλά θα της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μου κίνησε το ενδιαφέρον, “αφού είσαι καλή μαθήτρια γιατί χρειάζεσαι ιδιαίτερα;”. Ιδιαίτερα στην τάξη, στο σχολείο. Της λέω της μικρής, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε», είπε σημειώνοντας ότι «έστελνε τουλάχιστον κοντά στον 1 μήνα μηνύματα στο παιδί. 20 μέρες πριν το καταλάβω εγώ. Είχε καλή επικοινωνία και ήταν καλός δάσκαλος».

«Εμένα με έτρωγε, πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα μην τη στείλει τη Δευτέρα στο σχολείο. Δεν ήξερα τίποτα για την επικοινωνία που είχε μαζί της. Και τι απογοήτευση να έχει ένα 11χρονο…», ανέφερε ο γονιός απαντώντας στους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού ότι οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

«Τη Δευτέρα πήγα από το σπίτι της μικρής και το συζητήσαμε. Της είπα να μου δείξει τις συνομιλίες. Τη μικρή την είχα προβληματίσει από την προηγούμενη ημέρα. Της είχα πει “έχε το νου σου, κάποιοι άνθρωποι δείχνουν καλοί αλλά είναι κακοί, αλλιώς σε αγκαλιάζω εγώ…”. Εκείνην την έπιασε πανικός και έσβησε όλα τα άλλα μηνύματα, τα προηγούμενα. Τη ρώτησα αν της ζήτησε ο δάσκαλος να τη σβήσει, μου είπε “όχι”» συνέχισε.

«Όταν πήγα τη Δευτέρα μου είπε “μπαμπά έχεις δίκιο δεν είναι πράγματα αυτά που μου γράφει”. Της έλεγε “να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, είσαι πολύ όμορφη.” Συμφωνήσαμε με τη μικρή να συνεχίσει τις συνομιλίες. Της λέω “πρέπει να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι καλός ή κρύβει κάτι άλλο.” Της είπα να με ενημερώνει» σημείωσε.

Στην συνέχεια δήλωσε πως το παιδί έλειψε από το σχολείο με την πρόφαση ότι ήταν άρρωστο. «Έχω 45 σελίδες μηνύματα από τη Δευτέρα, μόνο σε τέσσερις μέρες. Τη βομβάρδιζε με μηνύματα. Η μικρή δεν έστειλε ποτέ πρώτη. Στην αρχή ήταν σε στιλ φλερτ και ενδιαφέροντος» σημείωσε, αναφέροντας ότι τα μηνύματα έγραφαν «Τι κάνεις κοπελιά μου», «Περιμένω να έρθεις στο σχολείο να σε πάρω μια αγκαλιά».

«Για μένα ήταν επιλήψιμο αλλά θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ενδιαφέρον» είπε ο πατέρας. «Είχα μιλήσει με το Ανηλίκων και όλα αυτά ήταν ενδείξεις, όπως μου είπαν» συμπλήρωσε.

Την Πέμπτη, ωστόσο, όπως ανέφερε ο πατέρας, ο δάσκαλος πρότεινε πάλι στην 11χρονη να της κάνει ιδιαίτερα. «Η κόρη μου δέχθηκε και της έλεγε “είσαι πολύ όμορφη και δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω”. Στην αρχή της είπε “θα σου βγάλω την μάσκα θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο”, μετά τής είπε “θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου”. Της είπε “θέλω να γίνω το αγόρι σου”. Όλα υπάρχουν σε μηνύματα» τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος, ο πατέρας της 11χρονης ανέφερε: «Δεν θέλω να είμαι τόσο αυστηρός. Έχω εκνευριστεί που βγήκε έξω. Ίσως θα μπορούσε αντί να του έβαζαν εγγύηση 5.000 ευρώ να του έβαζαν 20 χιλιάδες. Έπεσε στα μαλακά. Μπορεί να μην ακούμπησε την κόρη μου αλλά ήταν θέμα χρόνου»

Τέλος, σημείωσε ότι για το παιδί του «χάθηκε ένα μέρος της αθωότητάς της αλλά θα έχει ανοιχτά τα μάτια της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook