Ένας άντρας σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας πλησίασε μία 19χρονη και αυτοϊκανοποιήθηκε.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Ένας άνδρας εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό που επικρατούσε στο λεωφορείο, «κόλλησε» πάνω σε μία 19χρονη, άνοιξε το παντελόνι του, αυνανίστηκε και αφού ολοκλήρωσε την αισχρή πράξη του, εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:20 το πρωί της Τετάρτης.

Η 19χρονη είχε πάρει το λεωφορείο της γραμμής 12, που κάνει το δρομολόγιο από Λένορμαν στην Ομόνοια.

Μαζί της ανέβηκε και από την στάση και ο άντρας, που την είχε βάλει ως στόχο από νωρίτερα όπως φαίνεται. Μέσα στον συνωστισμό την πλησίασε, έκανε την πράξη του και ατάραχος, αφού ξανακλεισε το παντελόνι του, κατέβηκε στην στάση Παπαθανασίου και έφυγε προς άγνωστο προορισμό.

Η κοπέλα μόλις μόλις κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, μετέβη στο Τμήμα Κολωνού όπου και κατήγγειλε το εν λόγω περιστατικό. Είπε στους αστυνομικούς οτι δεν μπόρεσε να αντιδράσει λόγω φόβου, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή του ανώμαλου επιβάτη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρόκειται για άτομο γύρω στα 40, περίπου 1.70, που φορούσε κοντομάνικη μπλούζα ροζ και πορτοκαλί με γκρι γράμματα. Οι αστυνομικοί με οδηγό την κατάθεση της κοπέλας προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook