Τι ανέφερε για τις εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τα ερωτήματα που υπάρχουν

Την πεποίθηση ότι το έγκλημα τα Γλυκά Νερά βρίσκεται κοντά σε εξιχνίαση, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο OPEN, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

«Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από τη μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα» διερωτήθηκε.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι δολοφόνοι είναι κοινοί εγκληματίες και έχουν προβεί ξανά σε αντίστοιχες πράξεις.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι» πρόσθεσε.

Όπως είπε, «η γυναίκα που έμενε δίπλα δεν άκουσε τίποτα άλλο, μόνο γρυλίσματα των σκύλων. Υπάρχουν ερωτήματα στον τρόπο που λειτούργησαν». Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι, που τα φωτογραφίζουν στα social media» επεσήμανε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook