Συγκλονιστικό: Για 12 περιπτώσεις θανάτων καρκινοπαθών και για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο ψευτογιατρός
Εδώλιο για τον 47χρονο «ψευτογιατρό» , για 12 περιπτώσεις θανάτων καρκινοπαθών και για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας δείχνει με την πολυσέλιδη πρόταση της προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Αγγ.Κουρινιώτη.
Η εισαγγελικός λειτουργός αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας μέσα στις 300σελιδες της πρότασης της εξηγεί γιατί κατά την κρίση της μαζί με τον 47χρονο, που συστηνόταν ως Dr Kontos θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ακόμα 16 κατηγορούμενοι που φέρονται ως συνεργοί του «ψευτογιατρού», ενώ ζητεί να μην γίνει κατηγορία σε βάρος της συζύγου του.
Τα αδικήματα για τα οποία η εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή σε δίκη του 47χρονου είναι:
*Ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα
*Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού
*Διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα
*Κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα
*Αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος
*Πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση
*Οπλοκατοχή
*Παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεγελάσει ακόμα και γιατρούς κλινικών και διαγνωστικών κέντρων είχε παραδεχθεί εν μέρει την κατηγορία της απάτης, αλλά είχε αρνηθεί ότι ευθύνεται για τους θανάτους των καρκινοπαθών και είχε υποστηρίξει ότι δεν αμειβόταν για τις υπηρεσίες του, αλλά έπαιρνε χρήματα μόνο για το κόστος των βοτάνων.
Την απόφαση για το ποιοι τελικά θα παραπεμφθούν σε δίκη θα λάβουνε το βούλευμα τους τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου.
Από το MEGA
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook