Δύο περιστατικά με άνδρα που αυτοϊκανοποιείται πάνω σε νέες γυναίκες μέσα σε λίγες μέρες σε λεωφορείο της γραμμής.

Ο άνδρας που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη είναι ένας 19χρονος Αιγύπτιος που που αυτοικανοποιήθηκε κοιτάζοντας μια νέα γυναίκα μέσα στο λεωφορείο και ακινητοποιήθηκε από τους επιβάτες του λεωφορείου μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία ερευνά αν ο 19χρονος Αιγύπτιος, που αυτοικανοποιήθηκε κοιτάζοντας μια νέα γυναίκα μέσα στο λεωφορείο Β9 , είναι ο ίδιος με αυτόν που επιτέθηκε στην 19χρονη μέσα σε άλλο λεωφορείο στην Ομόνοια, μία μέρα μετά.

Το αδιανόητο συμβάν στο λεωφορείο Β9 σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενώ βρισκόταν στο όχημα ο Αιγύπτιος την πλησίασε και αφού άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιαφορώντας για το γεγονός οτι το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη βάζει τις φωνές και οι επιβάτες μόλις τον βλέπουν ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιούν. Αμέσως καλούν την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο ανώμαλος επιβάτης οδηγείται στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Ο 19χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στη συνέχεια δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook