Δύο περιστατικά με άνδρα που αυτοϊκανοποιείται πάνω σε νέες γυναίκες μέσα σε λίγες μέρες σε λεωφορείο της γραμμής....

Ο άνδρας που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη είναι ένας 19χρονος Αιγύπτιος που αυτοϊκανοποιήθηκε σε μια νέα γυναίκα μέσα στο λεωφορείο Β9.

Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενώ βρισκόταν στο όχημα, ο Αιγύπτιος την πλησίασε και αφού άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιαφορώντας για το γεγονός πως το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τις φωνές και οι υπόλοιποι επιβάτες μόλις τον είδαν, όρμηξαν κατά πάνω του και τον ακινητοποίησαν… Αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία.

Ο 19χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αιγύπτιο που αυτοϊκανοποιήθηκε σε νεαρή γυναίκα – Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν ο ίδιος επιτέθηκε και στην 19χρονη κοπέλα στην Ομόνοια.

Δεύτερο παρόμοιο περιστατικό

Το πρωί της Τετάρτης, σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο λεωφορείο της γραμμής 12, που κάνει το δρομολόγιο από Λένορμαν στην Ομόνοια, με θύμα μια 19χρονη αυτή τη φορά.

Μαζί της στο λεωφορείο ανέβηκε από την στάση ένας άντρας, που όπως φαίνεται την είχε βάλει ως στόχο από νωρίτερα. Μέσα στον συνωστισμό την πλησίασε, έκανε την πράξη του και κατέβηκε στην επόμενη στάση… Η κοπέλα μόλις μόλις κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, μετέβη στο Τμήμα Κολωνού όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει λόγω φόβου…

Οι αστυνομικοι ερευνούν αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αν δηλαδή αφότου αφέθη ελεύθερος, ξαναχτύπησε την ίδια ημέρα ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικούς δράστες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις