Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά , εκτιμούν πως οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν.

Με εντατικούς ρυθμούς οι ειδικές ομάδες της Αστυνομίας ερευνούν όλα τα στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικές αρχές, με βάση το σκίτσο που έφτιαξαν, σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της 20χρονης Καρολάϊν , έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 10 υπόπτων που παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ερευνούν και πιθανότατα έχουν ευρήματα από  τα κινητά τηλέφωνα που εξέπεμπαν από το σημείο της δολοφονίας της 20χρονης μεταξύ 04:30 και 06:30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου που έγινε η εισβολή στο σπίτι των Γλυκών Νερών με την τραγική κατάληξη.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σχολίασε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

«Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό είμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση. Είναι «σφραγισμένες» οι έρευνες. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται είναι πιο κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος» σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Ο αστυνομικός υπογράμμισε ότι οι δράστες έκατσαν πολύ μέσα στο σπίτι του θύματος.

Για την μυστικότητα που πρέπει να κρατούν οι αστυνομικοί μίλησε και η δρ Εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου, που έχει ερευνήσει παρόμοια εγκλήματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι δράστες είναι εκεί έξω και μας παρακολουθούν, οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που πρέπει να τα κάνουν αποδείξεις»…

Όπως διαπιστώθηκε από την σάρωση, ήταν πολλά τα κινητά που είχαν ενεργοποιηθεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη τους, με τους κατόχους τους. Παράλληλα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα «ορφανά» δείγματα DNA που βρέθηκαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά και να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που κινήθηκαν στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα της εισβολής και της δολοφονίας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ η ψυχολόγος της Καρολάϊν είπε ότι το ζευγάρι ήταν χαρούμενο και ευτυχισμένο. «Δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αν υπήρχε κάτι θα μου το έλεγε», ανέφερε η ψυχολόγος και συμπλήρωσε: «Η Καρολάιν ήταν μια πολυτάλαντη γυναίκα και δραστήρια. Σκεφτόταν τι θα κάνει και με το μωρό αν θα πάρει γυναίκα, ό,τι ήθελε το είχε τα πάντα της πρόσφερε ο Μπάμπης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook