« Ο Μπάμπης βιώνει ένα δράμα», είπε η Ελένη Μυλωνοπούλου η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Αυτιά και στην εκπομπή του στο ΣΚΑΙ και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

“Αυτοί που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, είπε χαρακτηριστικά η Ελένη  Μυλωνοπούλου, γνώριζαν τις κινήσεις του ζευγαριού, τους παρακολουθούσαν, ήξεραν, δεν μπήκαν τυχαία”.

«Το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο», είπε. Η Καρολάιν και ο Μπάμπης έρχονταν μαζί να με δούν, έσερναν και το καρότσι με το μωρό.

Στον ψυχολόγο όλοι ανοίγονται κάνουν κατάθεση ψυχής

Η Καρολάιν ήταν ένα χαρούμενο παιδί , την έβλεπα σαν παιδί . Δεν είχε φόβο, κανένα φόβο, είχε στόχους, προτεραιότητες. Ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή , το κοριτσάκι της γεννήθηκε πρόωρα. Είχε άγχος για το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν υποστηρικτικός στο να συνεχίσει τις σπουδές της .

Η Καρολάιν δεν έκρυβε τίποτε , ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα, ήταν η χαρά της ζωής . Λάτρευε τον σύζυγο της και ο Μπάμπης την αγαπούσε.

Είχε μεγάλη χαρά να φτιάξει το σπιτικό της, να κάνει κάτι δικό της. Ήταν πολυτάλαντο παιδί. ‘Όλα τα όνειρα της τα έλεγε . Της έλεγα μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός.

Ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε τη ψυχολόγο αν έμαθε για τις διάφορες εικασίες που ακούστηκαν. Η κ. Μυλωνοπούλου απάντησε ότι : Η Καρολάιν δεν είχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση της. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Βιώνει ένα μαρτύριο, αυτά που διαβάζω είναι απάνθρωπα. Οι άνθρωποι ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές .Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται όπλα και διαπομπεύουν.

Στην άλλη ερώτηση του Γιώργου Αυτιά προς τη ψυχολόγο αν ο σύζυγος της Καρολάιν της έχει ζητήσει τώρα βοήθεια, η κ. Μυλωνοπούλου απάντησε:

Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία. Έχει να ξεπεράσει το διασυρμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , Έχει να ξεπεράσει και το τραύμα που βιώνει.

Ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε επίσης και για τη φήμη ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο ζωής αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ κι αν το γνωρίζει η ψυχολόγος.

Η κ. Μυλωνοπούλου απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι . Η Κάρολαιν, είπε, ποτέ δεν είχε αναφέρει. Το διάβασα και εγώ  μετά τη δολοφονία.

Η ψυχολόγος διευκρίνισε επίσης ότι η Καρολάϊν δεν είχε κατάθλιψη, άγχος είχε, όπως είπε, καθώς σε πολύ μικρή ηλικία, είχε μια αποβολή και στη συνέχεια γέννησε το κοριτσάκι της, τη Λυδία, πρόωρα.

Όπως αποκάλυψε  στον Γιώργο Αυτιά, η Αστυνομία την κάλεσε και έδωσε κατάθεση για τα όσα γνωρίζει για την Καρολάιν αλλά και τον σύζυγο της.

Η ψυχολόγος, η οποία ασχολείται και με την εγκληματολογία εκτίμησε ότι οι δράστες πρέπει να παρακολουθούσαν το ζευγάρι και να γνώριζαν ότι είχαν πάρει χρήματα για να αγοράσουν το οικόπεδο.

“Αυτοί που μπήκαν στο σπίτι, είπε χαρακτηριστικά η κ. Μυλωνοπούλου, γνώριζαν τις κινήσεις του ζευγαριού, τους παρακολουθούσαν, ήξεραν, δεν μπήκαν τυχαία”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook