Μαφιόζικο χτύπημα στα Σεπόλια. O δράστης μπήκε σε καφετέρια και πυροβόλησε με 8 σφαίρες 34χρονο άνδρα που είναι νεκρός.

O 34χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στα Σεπόλια είχε δεχτεί στο παρελθόν άλλες τρείς επιθέσεις.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός. Πρόκειται για τον Αριστείδη Παππά, με καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.

Συγκλονίζει η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Το χρονικό της επίθεσης 

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 18:00 της Κυριακής στα Σεπόλια, όπου σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου 30.  Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ένας άνδρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένοπλος δράστης εισέβαλε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι τον θαμώνα. Στη συνέχεια, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι απομακρύνθηκε με ταξί.

Ο 34χρονος άνδρας  που δέχτηκε τους πυροβολισμούς διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράση.

 Το θύμα της εκτέλεσης                  

Όπως έγινε γνωστό, θύμα είναι ένας άνδρας 34 ετών σε βάρος του οποίου τον περασμένο Φλεβάρη είχε πραγματοποιηθεί  απόπειρα δολοφονίας στην πλατεία Αττικής.

Τότε, οι δράστες είχαν απομακρυνθεί από το σημείο με ταξί, μέσα στο οποίο είχαν αφήσει το όπλο της επίθεσης. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, που εμπλέκονταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούσε τη διακίνηση ναρκωτικών σε πιάτσες της Αθήνας.

Σημειώνεται πως το όνομα του θύματος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς και σε υποθέσεις  ανθρωποκτονιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook